Contact & aanmelden lidmaatschap

Secretariaat:
Ronald J. de Ridder
Van Bloys van Treslongweg 3
3231CT Brielle
Tel:   0181-414674
Mail: info(apestaartje)debrielsemaasmond.nl

Word lid van de Historische Vereniging ‘De Brielse Maasmond’!

Als lid van de ‘Historische Vereniging De Brielse Maasmond’ profiteert u van de volgende activiteiten:

    • Twee keer per jaar ontvangt u de Brielse Mare met nieuws en historische artikelen over de geschiedenis van de stad en streek.
    • Minimaal twee keer per jaar wordt u uitgenodigd voor een ledenvergadering gecombineerd met een lezing/excusie over historische onderwerpen uit de regio.
    • U heeft gratis toegang tot het museum.

Er zijn twee soorten lidmaatschap:

  • Persoonlijk lidmaatschap: Contributie € 15,00 met gratis toegang tot het museum uitsluitend voor het lid zelf (indien u niet woonachtig bent in de gemeente Voorne aan Zee bedraagt de contributie € 17,00 i.v.m. de portokosten voor het halfjaarlijks toezenden van de Brielse Mare).
  • Familie lidmaatschap: Contributie € 20,00 met gratis toegang tot het museum voor max. 4 personen ouder dan 4 jaar. (Indien u niet woonachtig bent in de gemeente Voorne aan Zee bedraagt de contributie € 22,00 i.v.m. de portokosten voor het halfjaarlijks toezenden van de Brielse Mare).

Vanwege misbruik is het formulier om u aan te melden als lid is tijdelijk van de site gehaald.

Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing.

Tot die tijd kunt u voor meer informatie over het lidmaatschap (of om u aan te melden als lid) contact opnemen met het secretariaat middels het e-mail adres.