Contact

Historische Vereniging ‘De Brielse Maasmond’
Ronald J. de Ridder
Van Bloys van Treslongweg 3
3231 CT Brielle
Tel. 0181 414674
e-mail: info (apestaartje) debrielsemaasmond.nl

Word lid van de Historische Vereniging ‘De Brielse Maasmond’!

Als lid van de ‘Historische Vereniging De Brielse Maasmond’ profiteert u van de volgende activiteiten:

    • Twee keer per jaar ontvangt u de Brielse Mare met nieuws en historische artikelen over de geschiedenis van de stad en streek
    • Minimaal twee keer per jaar wordt u uitgenodigd voor een ledenvergadering gecombineerd met een lezing/excusie over historische onderwerpen uit de regio
    • U heeft gratis toegang tot het museum

Er zijn twee soorten lidmaatschap:

Persoonlijk lidmaatschap, contributie euro 15,00 met gratis toegang tot het museum uitsluitend voor het lid zelf (indien u niet woonachtig bent in de gemeente Brielle bedraagt de contributie euro 17,00 i.v.m. de portokosten voor het halfjaarlijks toezenden van de Brielse Mare)

Familielidmaatschap, contributie euro 20,00 met gratis toegang tot het museum voor max. 4 personen ouder dan 4 jaar (indien u niet woonachtig ent in de gemeente Brielle bedraaagt de contributie euro 22,00 i.v.m. de portokosten voor het halfjaarlijks toezenden van de Brielse Mare)
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de secretaris (adres zie boven).

AANMELDINGSFORMULIER:

 

Let op: met het invoeren van onderstaand formulier geeft u H.V. De Brielse Maasmond toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken. Uiteraard worden deze alleen gebruikt ten dienste van uw lidmaatschap (zie onze privacyverklaring), bijvoorbeeld door u via email te informeren.

    Velden met een * zijn verplicht